Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2013-11-24. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2013-11-06

Nya Servicecenter slår upp portarna

Torsdagen den 7 november öppnar Högskolan sitt nya Servicecenter. Här kommer studenter från alla sektioner, samt besökare till Högskolan, att få hjälp med att hitta rätt på campus och få svar på de frågor som tidigare har ställts till respektive sektions expedition. 

– Vårt fokus ligger på att finnas till för studenterna, att skapa en enklare och smidigare funktion bland annat i samband med inlämning av tentor. Men vi kommer även att svara på frågor gällande hela Högskolan, säger Vivian Violin, utbildningsadministratör på Högskolan i Halmstad och samordnare på Servicecenter.

Centraliserat

Servicecenter finns i glasgången vid Högskolans huvudentré där den tidigare receptionen har legat. Servicecenter kommer från och med den 7 november att ersätta sektionernas fem expeditioner, studerandeavdelningens reception, internationella avdelningens så kallade ”front desk” och Högskolans reception. 

Enkla lösningar

Det är mycket nytt som ska införas och all personal vid Servicecenter har genomgått ett flertal utbildningar. Målet är att kunna ge den hjälp som behövs på plats och därmed undvika att behöva skicka ärendet vidare.

– Om det dyker upp en fråga vi inte kan hantera förmedlar vi den vidare via helpdesk. Vi har alla sett fram emot det här länge och tror att Servicecenter kommer att underlätta arbetet för många, säger Vivian Violin. 

Till Servicecenter kan du komma för att:

  • få allmän studieinformation
  • boka tid för vägledning
  • hämta ut tentor och hemuppgifter
  • lämna in hemtentor och hemuppgifter
  • fotografera dig och hämta passerkort
  • skapa och hämta studentkonto
  • hämta broschyrer och annat informationsmaterial.

Text och bild: EMELIE ANDERSSON

Vivian Violin nya Servicecenter

I den nyrenoverade lokalen finns det stora ytor och plats för mycket människor. Vivian Violin som är samordnare på Servicecenter ser fram premiären och tror att många kommer att uppskatta det nya systemet.

Fotnot. På torsdag är det smygpremiär och Servicecenter kommer att invigas tisdagen den 12 november. Detta sker klockan 11.00–11.45.

Sidan uppdaterad 2013-11-24