Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-11-26. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2014-11-26

Madeleine Svensson bloggar från Nya Zeeland

Madeleine Svensson, universitetslektor vid Högskolan i Halmstad, har tillbringat sin första vecka vid University of Auckland i Nya Zeeland. Det är starten på en postdoc-vistelse vid National Institute for Health Innovation. I sin blogg skildrar hon sina upplevelser.

Madeleine har haft en intensiv startvecka med introduktionsprogram, möten och praktiska bestyr. Hon har funnit sig väl till rätta och skriver bland annat:

”Jag känner definitivt att jag är på rätt forskningsinstitut med ofantliga möjligheter till utveckling och utmaning – men också för att komplettera NIHI med den kunskapen jag själv besitter. Det är dags att sätta på mig kunskapshatten för det här blir en härlig och spännande match!”.

I bloggen kommer hon att dela med sig av sina erfarenheter av att arbeta inom hälsoinnovationsområdet i Nya Zeeland. Hon skriver för kollegor vid Högskolan, studenter och samverkansparter.

Följ Madeleine Svenssons blogg:
http://blogg.hh.se/madeleine-svenssons-blogglänk till annan webbplats


Madeleine Svensson har precis inlett en forskningsvistelse i Nya Zeeland. Bild: Joachim Brink

Sidan uppdaterad 2014-11-26