Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-11-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2014-11-11

Nya katalogen har kommit!

Nu är den här – Högskolans nya utbildningskatalog för läsåret 2015/2016. Ett nytt miljöprogram är en av nyheterna i utbudet.

I utbildningskatalogen kan du läsa om de cirka 40 program och 200 kurser som startar höstterminen 2015 eller vårterminen 2016. Här finns dessutom mängder av bra information om högskolestudier, studentliv, staden Halmstad och studentboenden.

Nya och sammanslagna program

En av nyheterna hösten 2015 är miljöprogrammet, där man kan välja att rikta in sig mot miljö- och hälsoskydd eller miljöstrategiskt arbete. Det ersätter dagens program miljöstrateg samt miljö- och hälsoskydd. Dessutom startar ett nytt byggingenjörsprogram, som är en sammanslagning av de fyra byggprogram som finns i dag, samt ett nytt maskiningenjörsprogram, som också är en sammanslagning av tre program.

Bläddra i katalogen på webben

Den tryckta katalogen distribueras till arbetsförmedlingar, gymnasieskolor, komvux, högskolor och universitet runt om i landet. Du kan också beställa den hem till din brevlåda, eller bläddra i den direkt på Högskolans webbplats. Du kan givetvis även läsa om Högskolans utbildningar på webben.

Katalogen trycks i 25 000 exemplar och är producerad av hstd reklambyrå i samarbete med kommunikationsfunktionen vid Högskolan i Halmstad.

IDA LÖVSTÅL

Sidan uppdaterad 2014-11-11