Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-02-23. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2013: Högskolans 30-årsjubileum

30 år av vetenskapliga framsteg – nu satsar vi för framtiden

2013 fyllde Högskolan i Halmstad 30 år som självständigt lärosäte. Det firade vi under en jubileumsvecka, den 11–15 november, med aktiviteter för studenter, personal, samverkansparter och allmänheten.

Veckan bjöd på ett spännande program med föreläsningar, konstvandringar, filmvisningar och mycket annat. Höjdpunkten under jubileet var den akademiska högtiden som vi firade fredagen den 15 november. Då hedrade vi Högskolans nya professorer, docenter, doktorer, hedersdoktorer och pedagogisk pristagare.

Jubileumsveckan i bilder

Högskolans jubileumsvecka i bilder. Fotografer: Anders Andersson, Joachim Brink, Emelie Andersson, Jennifer Larsson, Ida Lövstål

Film från jubileumsveckan


Högskolans jubileumsvecka, den 11–15 november, var fylld av aktiviteter för studenter, personal, samverkansparter och allmänheten. I filmen nedan kan du se lite av det som hände under jubileumsfirandet. Filmen är producerad av studenter som läser medieproduktion på Högskolan i Halmstad.

Högskolans 30 år i bilder

Bläddra bland Högskolans 30 år i bilder.

Sidan uppdaterad 2018-02-23