Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-01-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolans förändringsarbete 2012–2015

Under 2012 tog Högskolans ledning initiativ till 32 förändringsprocesser på Högskolan i Halmstad. Det stora förändrings- och utvecklingsarbetet vid lärosätet är nu uppföljt och avslutat. Av de ursprungliga 32 processerna har flera tillkommit, och några har av olika skäl inte fullföljts, exempelvis på grund av att de tagit längre tid än planerat att fullfölja, eller att förändringar i omvärlden gjort att de nedprioriterats. Alla processer som konstaterats som fullföljda och därmed avslutade finns under avslutade förändringsprocesser.   

På dessa webbsidor har varje process fått en egen sida. Där beskrivs kortfattat syftet med respektive process och där finns länkar till vidare information samt kontaktuppgifter till den som varit projektledare eller processansvarig. Förändringsprocesserna har regelbundet följts upp av rektors ledningsråd, och aktuell information under arbetet har publicerats här.  

Läs mer om processerna

Välj process i bildspelet ovan genom att föra muspekaren över respektive kategori och därefter klicka på ett processnamn.

Sidan uppdaterad 2017-01-11