Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-05-03. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Om webbplatsen

På Högskolan i Halmstads webbplats hittar du övergripande information om Högskolan och om vår utbildning, forskning och samverkan. Sök efter intressanta utbildningar, läs om hur du söker till Högskolan och se vilka forskningsområden som vi forskar inom. Här får du hjälp att hitta rätt!

Det enklaste sättet att hitta rätt på webbplatsen är att se vad som gömmer sig bakom toppmenyns ingångar. Du kan också välja någon av de målgruppsbaserade ingångarna i den vertikala vänstermenyn: ”Är student”, ”Vill bli student” eller ”Press och media”.

Högskolan i Halmstad är startsidan som ständigt förnyas. Här ser du vad som aktuellt just för dagen eller veckan. Dessutom får du en varierad bild av allt som finns inom webbplatsen.

Vill studera är ingången för dig som vill börja studera på Högskolan. Här kan du bland annat läsa om högskolestudier, studiemedel, studentliv och bostäder.

Är student är ingången för dig som är student på Högskolan i Halmstad. Här finns praktisk information som rör din utbildning och studiesituation.

Forskning är en ingång för dig som vill ha information om Högskolans forskning. Här finns bland annat information om Högskolans forskningsområden, forskningsmiljöer och professorer.

Samverkan är ingången för dig som vill ha information om Högskolans samverkan – lokalt, regionalt, nationellt och globalt. Här hittar du till exempel information om samarbetsprojekt, kompetensutveckling och uppdragsutbildningar.

Om Högskolan samlar information som rör Högskolan i Halmstad, till exempel våra nyheter, kalendarium och lärosätets organisation, historik med mera.

Press och media är en ingång där vi publicerar pressmaterial i form av pressmeddelanden och nedladdningsbara bilder.

Följ oss i andra digitala kanaler

Länk till Vimeo
Länk till YouTube
Länk till Instagram
Högskolan i Halmstad på Twitter
Länk till Facebook

Högskolan i Halmstad finns också i andra digitala kanaler. Följ oss på:
Facebooklänk till annan webbplats
Twitterlänk till annan webbplats
Instagramlänk till annan webbplats
YouTubelänk till annan webbplats
Vimeolänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2018-05-03