Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2010-02-09. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2010-02-09

Högskolans nya utbildningskatalog är här

Högskolans nya utbildningskatalog är här. 170 sidor fyllda med allt som blivande studenter behöver veta om Högskolan i Halmstad och vårt utbildningsutbud.
Utbildningskatalogen trycks i 30 000 exemplar och är därmed Högskolan i Halmstads största trycksaksproduktion. Den är ett viktigt verktyg i rekryteringen av nya studenter till Högskolan och för blivande studenter som väljer mellan olika utbildningar och lärosäten inför ansökan till höstterminen den 15 april.

Allt om studentlivet


Katalogen innehåller all den information som blivande studenter kan tänkas behöva om studentlivet, hur man hittar en bostad, utlandsstudier, campus, kåren, lärosätets omfattande samarbete med arbetslivet och förstås alla Högskolan i Halmstads program och kurser.

Bland nyheterna i årets utbildningsutbud finns Civilekonomprogrammet 240 hp, Webbdesign 120 hp och flera kurser i djurskydd och livsmedelshygien som har efterfrågats av arbetsmarknaden. Högskolan i Halmstad har även förnyat sitt utbud av pedagogikutbildningar och kan erbjuda flera intressanta inriktningar, exempelvis Hälsopedagogiskt program 180 hp och Mediepedagogik 180 hp.

Beställ katalogen utan kostnad


- Jag är stolt över katalogen och stolt över det fantastiska utbud som Högskolan kan presentera. Jag vill lyckönska alla studenter som står i begrepp att börja plugga och som vill investera i sina liv. Studietiden och livet runtomkring studierna är den mest spännande och utvecklande perioden i en människas liv, säger Marita Hilliges, ordförande i utbildningsnämnden.

Högskolan i Halmstads utbildningskatalog kan hämtas på campus eller kostnadsfritt beställas via www.hh.se. Det går också utmärkt att bläddra i katalogen direkt på nätet eller ladda ner den.

NATHALIE SJÖGREN TÖRHAGEN

Sofie Hamilton och Mikael Wernersson pryder omslaget till den nya utbildningskatalogen. Bilden är tagen av fotograf Linn Bergbrant

Sofie Hamilton och Mikael Wernersson pryder omslaget till den nya utbildningskatalogen. Bilden är tagen av fotograf Linn Bergbrant

Sidan uppdaterad 2010-02-09