Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2006-05-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2006-05-11

Invigning av nya idrottshuset

Ett av Halmstads mest omskrivna byggen har nu blivit ett av Sveriges främsta idrottscenter med högteknologiska labb och oändliga möjligheter inom hälsa och idrott. Tisdag den 16 maj invigs Högskolans nya Hälso- och idrottscentrum samt det närliggande Studentcentrum.

Landshövding Lars-Erik Lövdén inviger idrottshuset och Studentcentrum. I övrigt blir det sång med Högskolans kör Köörmit och dansuppvisning, bollspel för funktionshindrade, trampettuppvisning och klättervägg. Det bjuds på rundvandring i labbmiljöerna som innehåller mycket avancerad testutrustning och i styrketräningslokalen där friidrottaren Henrik Dagård med flera kommer att träna. Ett antal idrottsklubbar visar upp sig med bland annat rytmisk gymnastik, bugg, basket och judo.

I Studentcentrum har Högskolan samlat olika servicefunktioner för studenter som studievägledning, karriärrådgivning, stöd i matematik och svenska. Här finns det möjligheter att få veta mer om utbildningar och högskolestudier.

Kl. 16-19 den 16 maj slår vi upp portarna till hus I och Q för allmänheten. Mer information, tider m.m. hittar du här.

2006-05-11

Sidan uppdaterad 2006-05-11