Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-04-20. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Nätverk för idrottssatsande studenter (NISS)

Kombinerar du idrott med högskolestudier?

Då kan du gå med i Högskolan i Halmstads och Hallands idrottsförbunds nya satsning – Nätverk för idrottssatsande studenter (NISS)! 

NISS samlar studenter på Högskolan som utövar en målmedveten idrottssatsning i kombination med sina högskolestudier. Genom NISS får du stöd såväl som i din idrottsutveckling som i dina studier.

Är NISS relevant för dig?

Nätverket är för alla som bedriver en satsning på hög nivå i sin idrott i kombination med studier vid Högskolan i Halmstad.

Vad kan NISS ge dig?

NISS samlar mångårig erfarenhet, kunskap och forskning om idrottsfrågor och relevant stöd till idrottssatsande studenter. Genom NISS får du:

  • tillgång till nätverk av expertstöd, exempelvis fystränare, sjukgymnast, kostrådgivare och idrottspsykologisk rådgivare
  • lära känna andra idrottssatsande studenter vid Högskolan
  • workshoppar om att framgångsrikt kombinera idrott med högskolestudier
  • workshoppar med forskare om idrottsvetenskapliga frågor

Första träffen inom NISS

Första träffen inom NISS är tisdagen den 25 april klockan 15.00–18.00 i sal R4147 på Högskolan i Halmstad. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Anmäl ditt intresse av att gå med i NISS och medverka vid första träffen via formuläret nedan.

OBS! Om du inte har möjlighet att delta vid första träffen, men ändå är intresserad av NISS, fyll då i intresseanmälan ändå och markera att du inte har möjlighet att delta på första träffen.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 25 april klockan 12.00.


Sidan uppdaterad 2017-04-20