Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-06-01. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Vill du starta eget?

Har du en idé som du inte vet hur du ska gå vidare med? Känner att det vore spännande att starta eget? Du är inte ensam, vad du än har för idé kan vi på högskolans inkubator H5 Student hjälpa dig – helt gratis! Genom oss har du möjlighet att utveckla din affärsidé under studietiden, och kanske kunna skapa ditt eget arbete lagom till du är klar med studierna.

I våra idécoachningsmöten hjälper vi dig att utveckla din idé och anpassa den mot din målgrupp och blivande kunder. Vi stöttar dig med metoder och verktyg samt låter dig ta del av våra nätverk. Hos oss på HighFive kan du arbeta med din idé i en skön miljö med andra drivna studenter och entreprenörer som också är i uppstarten av egna projekt eller företag inom en mängd olika områden.

Det spelar ingen roll om du har en idé till en produkt, tjänst, ett koncept eller något annat, alla är välkomna! Idén behöver inte vara inom ditt studieområde, det kan vara ett fritidsintresse eller ett vardagsproblem du vill lösa.


Vi hjälper dig och dina idéer att utvecklas – helt gratis!

Alla studenter på Högskolan i Halmstad är välkomna under hela studietiden och 3 månader efter examen. Vi ställer inga krav – alla är välkomna och man bestämmer sedan själv hur mycket tid man vill lägga hos oss.

Kom till oss så tidigt du vill, vi har inga krav på att du ska ha kommit långt med din idé!

H5 Student erbjuder:

– Coachning

– Kontorsplats i en skön miljö

– Nätverk

– Starta eget-kurs


Brist på idéer – inget hinder

Även du som är driven men saknar idén är välkommen. Vi matchar gärna ihop rätt entreprenörer med idéer..

Boka ett idécoachningsmöte idag!

Du kan välja mellan tre olika sätt att möta oss:

1. Träffa oss i Trade Center
Här får du möjligheten att känna på den kreativa miljön i Trade Center Halmstad (våning 2 och 3). Vi utvecklar tillsammans din idé eller dröm om att driva eget.

2. Walk and Talk
Trivs du bättre ute i friska luften? Låt oss träffas över en promenad runt campus. Vi möts så klart vid Trade Center Halmstad, så får du också möjligheten att kika in på H5 Student.

3. Skype-möte
Läser du på distans eller har svårt att komma ifrån för att åka till Trade Center Halmstad? Vi träffar dig gärna över Skype i stället.

Bokningsformulär

Hur vill du möta oss?Logga h5 Student

De senaste månaderna i den nya inkubatorn har varit fantastiska! Det är en kreativ miljö med mycket kompetenta människor som brinner för att hjälpa dig och ditt företag.
– Adam Halling, har startat sitt företag Art Upz med hjälp av studentinkubatorn.

Sidan uppdaterad 2018-06-01