Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2015-09-21. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Science Park Student

– Högskolans studentinspiration inom kreativitet och entreprenörskap

Har du en affärside och har funderingar på att starta eget? Då ska du vända dig till Science Park Student på Högskolan i Halmstad. Här får du stöd att forma dina idéer till projekt eller företag. Genom oss har du möjlighet att under studietiden öka ditt kontaktnät, få mod att pröva nya vägar och framför allt att utveckla din affärsidé. Science Park Student finns på Science Park Halmstad.

Vi finns på Science Park Hamstad

Science Park Student finns på Science Park Halmstad – en växtplats för innovativa människor och företag. Genom Science Park Studentoch Science Park Hamstad får du möjlighet att träffa många inspirerande entreprenörer och utbyta erfarenheter med andra nya företagare.

De flesta företag i Science Park Halmstad startas av studenter från Högskolan i Halmstad. Men det spelar ingen roll om du är forskare, lärare, student eller om du saknar koppling till Högskolan. Gemensamt är att alla brinner för sin idé!

Brist på idéer – inget hinder

Även du som är driven men saknar idén är välkommen. Vi matchar gärna ihop idéer med rätt entreprenörer.


... Science Park Student finns på Science Park Halmstad

Karriärkalender


Pröva nya vägar

  • 2015-02-25
    När Treble mötte Dobus
    De pluggade på olika program och hade olika kunskaper. För att gå vidare med sina idéer fick de två ...
    Läs mer

Boka idécoachning
Söker du kontorsplats? Ansök till Science park Halmstad
Sidan uppdaterad 2015-09-21