Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2016-01-13. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Boka idécoachning

Tänk så många idéer som ännu inte har uppfunnits! Finns det några problem som borde kunna lösas på ett smartare sätt? I våra idécoachningsmöten hjälper vi dig att idéutveckla direkt mot din målgrupp och kund. Vi stöttar dig med metoder och verktyg.

Våra idécoachningsmöten ger dig också möjligheten att se och höra mer om vår verksamhet i Studentinkubatorn på Science Park Halmstad. Är du intresserad av att lära känna fler entreprenöriella studenter och få möjlighet att sitta i en kreativ miljö på Science Park Halmstad och utveckla din idé? Boka ett idécoachningsmöte i dag!

Du kan välja mellan tre olika sätt att möta oss:

1. Träffa oss på Science Park Halmstad
Här får du möjligheten att känna på den kreativa miljön på Science Park Halmstad. Vi sitter i ett av våra mötesrum och lägger upp planer tillsammans.

2. Walk and Talk
Trivs du bättre ute i friska luften? Låt oss träffas över en promenad runt campus. Vi möts så klart på Science Park Halmstad, så får du också möjligheten att kika in på vår Studentinkubator.

3. Skype-möte
Läser du på distans eller har svårt att komma ifrån för att åka till Science Park Halmstad? Vi träffar dig gärna över Skype i stället.

Bokningsformulär

Hur vill du möta oss?Sidan uppdaterad 2016-01-13