Innovationskonferens
21 september 2018

Välkommen till en dag om hälsoinnovation med fokus på digitaliseringens möjligheter och utmaningar inom vård och omsorg!

Digitalisering inom vård och omsorg och framför allt teknik som integrerar artificiell intelligens skapar både möjligheter och utmaningar för dagens sjukvårdssystem. Den 21 september samlas forskare, studenter, företag och praktiker inom vård och omsorg på Högskolan i Halmstad för att diskutera framtidens vård och omsorg ur ett digitaliseringsperspektiv.

Konferensens kommer bland annat att lyfta fram Digga Halland och Vinnväxt – två högaktuella samverkansprojekt vars fokus är vård och omsorg och de digitala möjligheter och utmaningar som finns. Under dagen finns möjlighet att ta del av det senaste inom hälsoinnovation, med fokus på tillämpning av artificiell intelligens – både ur ett nationellt och ett internationellt perspektiv. Du kommer även att möta studenter som redan nu har det digitala perspektivet.

Vi kommer att berätta om hur Högskolan i Halmstad arbetar inom området, och om hur du och din organisation kan samarbeta med lärosätet inom både forskning och utbildning.

Du är varmt välkommen – boka in den 21 september redan nu!

Vi återkommer längre fram med information om programmets innehåll och om hur du anmäler dig. Är du nyfiken kan du forsätta att följa programmets utveckling på vår hemsida.

Vill du veta mer?
Kontakta Christel Sjunnesson, koordinator.
Tfn: 072-968 88 31,
e-post: christel.sjunnesson@hh.se

Högskolan i Halmstad – det innovationsdrivande lärosätet


Högskolan i Halmstad rustar människor för framtiden genom att skapa värden, driva innovation och utveckla samhället. Ända sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande.

Högskolan i Halmstad har forskarutbildningsrättigheter i innovationsvetenskap, informationsteknologi samt hälsa och livsstil, och är känd för sina populära verklighetsförankrade utbildningar och små studentgrupper. Forskningen är internationellt välrenommerad och bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer.

Högskolan deltar aktivt i samhällsutvecklingen genom omfattande och uppmärksammad samverkan med både näringsliv och offentlig sektor.

Läs mer om Högskolan

Högskolan i Halmstad Box 823 301 18 Halmstad

Telefon: 035-16 71 00 Besöksadress: Kristian IV:s väg 3 | www.hh.selänk till annan webbplats