Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-12-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Söker du student för examensarbete, uppsats eller praktik?


Karriärcentrum

-en mötesplats för studenter och arbetsgivare.

Behöver ditt företag eller organisation hjälp med att utveckla produkter och tjänster, utvärdera verksamhet eller analysera arbetsmiljön? Då ska du vända dig till Högskolans Karriärcentrum. Via jobb- och karriärportalen, CareerGatelänk till annan webbplats, kan ditt företag eller organisation få tillgång till studenter med den kompetens som eftersöks.

Läs om positva erfarenheter från Dormer Tools AB, Modern Arbetsteknik 3J AB och Polismyndigheten i Hallands län av att samarbeta med studenter. Öppna pdf-filerna i högerspalten.

Samarbete kan ske i olika former. Det kan exempelvis vara examensarbete/uppsats, praktik, projekt, verksamhetsförlagd utbildning (VFU), kliniska studier eller fadderverksamhet.

Examensarbete och uppsats är studentens avslutande inslag i utbildningen och är ett obligatoriskt inslag i alla program. Mer information om samarbete genom examensarbete/uppsats.

Inom ingenjörsutbildningarna kan ett mer fördjupat samarbete ske genom så kallade fadderverksamhet där företag kontinuerligt får möjlighet att samarbeta med Högskolans studenter. Läs mer om att bli ett fadderföretag

Sidan uppdaterad 2008-12-11