Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-10-09. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Välkommen till studentportalen

Studentportalen är en webbtjänst för aktiva studenter vid Högskolan i Halmstad. Här hittar du schema, registreringar, resultat, kurs- och utbildningsplaner. Det är även här du ansöker om examensbevis.

OBS! I början av december byts studentportalen ut. Läs mer om hur förändringen påverkar dig nedan.

 

Så här loggar du in

Du loggar in med ditt studentkonto genom att klicka på länken för inloggning. Om du inte har något studentkonto eller har glömt lösenordet, gå till http://account.hh.selänk till annan webbplats. Tänk på att du måste ha koll på din inloggning till antagning.se eller eduid.se för att kunna skapa konto eller byta lösenord.
Om det inte fungerar, anmäl ett ärende i helpdesk och ange att du behöver en engångskod. Då skickar vi en engångskod till din folkbokföringsadress.

Studentportalen byts ut i december

I början av december kommer studentportalen att bytas ut. För att hitta alla studenttjänster som du i dag använder i studentportalen (personligt schema, tentaanmälan och resultat till exempel) ska du i stället logga in i Blackboard. Där guidas du till allt du behöver. “Nya” Blackboard är tillgängligt från och med den 11 december.

Under de dagar bytet till Blackboard sker kommer alla studenttjänster som är kopplade till studentportalen att stängas tillfälligt. Mer information om detta kommer senare under hösten.

Bakgrunden till förändringen är att Högskolan i Halmstad och andra lärosäten i Sverige måste uppgradera sitt system för studieadministration (Ladok) och det påverkar i sin tur de olika studenttjänster som finns.

Sidan uppdaterad 2017-10-09