Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2011-09-07. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Gör ditt examensarbete/projekt tillsammans med Hälsoteknikcentrum Halland

Letar du efter uppslag till ditt examensarbete eller projekt? Då kan du få hjälp av Hälsoteknikcentrum med idéer inom det intressanta hälsoteknikområdet. Här har du chansen att göra ett examensarbete med utgångspunkt i verkliga behov och dessutom få stöd under arbetets gång!

Personalen på HCH har mycket kunskap och erfarenhet inom olika hälsoteknikområden. Vi kan till exempel hjälpa till att komma i kontakt med användargrupper, eller bekosta prototyper eller annat (inom rimliga gränser) som ni annars skulle ha betalat själva.

Vill du veta mer om vårt erbjudande är du välkommen till ett första möte den 12 alternativt den 14 september. Vid mötet berättar vi om möjligheterna inom hälsoteknikområdet (som inte bara är teknik), vad området innefattar, vad vi kan bistå med, liksom möjliga fokusområden att arbeta inom. Välkommen att anmäla dig – senast den 11 september vill vi ha din anmälan.

Alla som är tycker att erbjudandet låter lockande och är intresserade av att göra sitt examensarbete tillsammans med oss är välkomna, oavsett utbildning – både du som läser program och du som läser kurser.

Sidan uppdaterad 2011-09-07