Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-01-09. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Studenthälsans kampanjer

Som student kommer du att se tre olika kampanjer under året. Det innebär att du får lite extra möjlighet att få hjälp med olika saker. Självklart finns möjligheten att få hjälp inom alla områden hela året men aktiviteterna kommer att vara fokuserade under vissa tider. Läs mer om våra olika kampanjer.

KÄRLEK


Kärlek står för vårt arbete med relationer, sex och samlevnad. Det innefattar bland annat att du som student har möjlighet att komma till oss för rådgivning, möta barnmorska eller testa dig för klamydia. Dessutom kan du komma in till oss och hämta kondomer. Allt detta är gratis. Under mars har vi lite extra fokus på Kärlek med utökade öppettider för klamydiatestning och happenings.

ENERGI


Inom begreppet ENERGI samsas kost och träning med avslappning som till exempel taktil massage och mindfulness. Extra fokus på energi kommer vi att ha under februari och maj.

VARANNAN VATTEN


Framför allt är det funderingar kring alkohol som fokuseras. Att dricka varannan vatten har väl de flesta hört är bra men det finns ju fler vägar att gå när det gäller att dricka lagom. VARANNAN VATTEN kommer att läggas fokus på under april.
Sidan uppdaterad 2014-01-09