Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-02-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Välkommen till oss!

Välkomstbrev för program och kurser

Ange anmälningskoden till det program eller kurs du blivit antagen till i sökfältet nedan för att hitta ditt välkomstbrev. Anmälningskoden hittar du på ditt antagningsbesked.

Exempel, skriv anmälningskoden så här 22119.

Du kan också söka i listan för att hitta och ladda ner välkomstbrev till det program eller kurs du blivit antagen till. De är sorterade efter anmälningskoder.

Hur gör jag?

Genomför nedanstående steg för att behålla din plats och påbörja dina studier vid Högskolan. Klicka på steg 1, steg 2 och steg 4 för att få ytterligare information. Instruktioner hur du skapar studentkonto (steg 3) och skaffar passerkort, klicka på filmerna nedan.

Länk till antagning.se. Först av allt måste du logga in på antagning.se för att där tacka ”ja” till din erbjudna plats på Högskolan i Halmstad. Länk till studentportalen. För att registrera dig på din utbildning loggar du in på hh.se/studentportal. Observera att du tidigast kan registrera måndagen veckan innan uppropet. Länk till antagning.se. Först av allt måste du logga in på antagning.se för att där tacka ”ja” till din erbjudna plats på Högskolan i Halmstad. Länk till studentportalen. För att registrera dig på din utbildning loggar du in på hh.se/studentportal. Observera att du tidigast kan registrera dig måndagen veckan innan uppropet. Kom till uppropet. Så hittar du på campus. Kom till uppropet. Så hittar du på campus. Länk till kontoutlämning. För att verifiera dig så krävs det att du har ett konto hos Antagning.se Observera att du tidigast kan skapa nytt konto veckan innan uppropet. AntagningFölj oss i sociala medier:
.
Högskolan i Halmstad på Facebook Högskolan i Halmstad på Twitter Högskolan i Halmstad på YouTube Högskolan i Halmstad på Vimeo Högskolan i sociala medier

Antagen?

Tacka ja till din plats.
Det enklaste sättet är att gå in på antagning.selänk till annan webbplats och Mina sidor där du tackar ja. För att kunna göra det måste du vara bekräftad användare.

.

Välkommen till Kåren
Sidan uppdaterad 2014-02-14