Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-03-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

IT-stöd

Här har vi samlat nyttiga webbtjänster för dig som studerar vid Högskolan i Halmstad. Här hittar du till exempel:

Studentladok

Som student hos oss använder du Studentladok när du vill se dina resultat, registrera dig på en kurs eller anmäla dig till tentamen till exempel.

Epost

I normalfallet skickar Högskolan epostmeddelanden till den adress som studenten angett i Ladok.

Studenter får också en högskole-epostadress, som används för att t.ex. ge tillgång till olika programvaror och IT-tjänster. Den epostadressen blir <användarnamn>@student.hh.se (till exempel nistut18@student.hh.se) Du loggar in på eposten på mail.student.hh.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med epostadress och lösenord. Högskolans epostsystem för studenter finns i MS Office 365.

Helpdesk

I Högskolans helpdesk kan du anmäla ärenden genom att logga in i självbetjäning. Det är också där du hittar ditt lösenord till eduroam, eller byter dina lösenord.

Lärplattform/Blackboard

Vissa utbildningar använder Högskolans lärplattformlänk till annan webbplats (Blackboard). Om din lärare använder lärplattformen till den kurs du är registrerad på loggar du in med ditt studentkonto. Länken till kursplatsen finner du sedan under rubriken "Course list".

Sidan uppdaterad 2018-03-14