Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2015-10-29. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Karriär

Högskolans karriärverksamhet fungerar som en mötesarena för dig som är student och arbetslivet. Oavsett om du vill göra akademisk karriär, starta eget eller bli anställd kommer du att hitta inspiration och stöd i de karriäraktiviteter som vi anordnar.

Vi erbjuder professionell karriärutveckling, inspiration i form av karriäraktiviteter och möjligheten att bygga nätverk med arbetslivet. Vi förmedlar erbjudanden om lediga jobb, praktik- och traineeplatser och examensarbeten i Högskolans jobb- och karriärportal CareerGate.

De som utför karriäraktiviteterna på Högskolan är framförallt arbetslivet men även studentinspiratörerna Science Park Student, studievägledarna, Kåren, lärare och personal på Högskolan.

Se filmen från Speed Dating 2014:


Kristofer Karlsson går sista året på programmet Medie- och kommunikationsvetenskap. Kristofer har slutat drömma om sitt drömjobb – nu lever han sin dröm som skribent och storyteller, anställd av Högskolan i Halmstad. Läs hans artiklar här!


Omvänd audition i dessa idoltider – vill du hoppas på att bli vald eller vill du välja själv?

Vem bestämmer över din framtid? Om du vill att dina drömmar ska slå in är det dags att ta ledning över ditt liv. Dina drömmar når du inte genom att drömma. Dina drömmar når du på samma sätt som när du tar dig upp för en trappa, genom att gå ett steg i taget.

Ta kontroll, börja gå och starta din karriär idag! På Högskolan i Halmstad ger vi dig möjligheter i form av karriärplanering och arbetslivskontakter.

Aktiviteter
Inga kommande händelser

Deltagandet är kostnadsfritt för Högskolans studenter. Först till kvarn gäller.

Sidan uppdaterad 2015-10-29