Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-12-08. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolans Karriärcentrum

Högskolans Karriärcentrum är en mötesplats för våra studenter och arbetslivet. Vi finns här för dig oavsett om du vill göra akademisk karriär, starta eget eller bli anställd. Vi finns också för dig som söker framtidens arbetskraft – studenterna.

Vi erbjuder professionell karriärutveckling, inspiration i form av karriäraktiviteter och möjligheten att bygga nätverk med arbetslivet. Vi förmedlar erbjudanden om lediga jobb, praktik- och traineeplatser och examensarbeten i Högskolans jobb- och karriärportal CareerGate.

Högskolans Karriärcentrum fungerar som ett lärosätesövergripande paraply för Högskolans karriäraktiviteter. De som utför aktiviteterna är framförallt arbetslivet men även studentinspiratörerna Science Park Student, studievägledarna, Kåren, lärare och personal på Högskolan.


Kristofer Karlsson går sista året på programmet Medie- och kommunikationsvetenskap. Kristofer har slutat drömma om sitt drömjobb – nu lever han sin dröm som skribent och storyteller, anställd av Högskolan i Halmstad. Läs hans artiklar här!


Omvänd audition i dessa idoltider – vill du hoppas på att bli vald eller vill du välja själv?

Vem bestämmer över din framtid? Om du vill att dina drömmar ska slå in är det dags att ta ledning över ditt liv. Dina drömmar når du inte genom att drömma. Dina drömmar når du på samma sätt som när du tar dig upp för en trappa, genom att gå ett steg i taget.

Ta kontroll, börja gå och starta din karriär idag! Vi på Högskolans Karriärcentrum ger dig möjligheter i form av karriärplanering och arbetslivskontakter.


Studenter mötte näringslivet i speed-dating

Tempot var högt när studenter mötte 15 företag från näringslivet på Karriärcentrums event Speed-dating den 8 april 2014. På bara några minuter fick studenterna chansen att vara sitt eget levande CV och knyta nya kontakter med företag som var här för att diskutera allt från exjobb och praktik till timanställningar, sommarjobb och ev fast anställning.


Ladda ner Karriärcentrums tisdagsprogram ht 2014 (pdf)

Aktiviteter

Just nu pågår planeringen av vårterminens karriäraktiviteter på Högskolan. Programmet publiceras här på webben i januari.

Inga kommande händelser

Deltagandet är kostnadsfritt för Högskolans studenter. Tänk på att anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Sidan uppdaterad 2014-12-08