Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-08-25. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolans Karriärcentrum

Högskolans Karriärcentrum är en mötesplats för våra studenter och arbetslivet. Vi finns här för dig oavsett om du vill göra akademisk karriär, starta eget eller bli anställd. Vi finns också för dig som söker framtidens arbetskraft – studenterna.

Vi erbjuder professionell karriärutveckling, inspiration i form av karriäraktiviteter och möjligheten att bygga nätverk med arbetslivet. Vi förmedlar erbjudanden om lediga jobb, praktik- och traineeplatser och examensarbeten i Högskolans jobb- och karriärportal CareerGate.

Högskolans Karriärcentrum fungerar som ett lärosätesövergripande paraply för Högskolans karriäraktiviteter. De som utför aktiviteterna är framförallt arbetslivet men även studentinspiratörerna Ta Steget, vägledarna, Kåren, lärare och personal på Högskolan.


Film: Studenter mötte näringslivet i speed-dating

Tempot var högt när studenter mötte 15 företag från näringslivet på Karriärcentrums event Speed-dating den 8 april 2014. På bara några minuter fick studenterna chansen att vara sitt eget levande CV och knyta nya kontakter med företag som var här för att diskutera allt från exjobb och praktik till timanställningar, sommarjobb och ev fast anställning.


Ladda ner Karriärcentrums tisdagsprogram ht14 (pdf)

Aktiviteter

Deltagandet är kostnadsfritt för Högskolans studenter. Tänk på att anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Sidan uppdaterad 2014-08-25