Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-04-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolans Karriärcentrum

Högskolans Karriärcentrum är en mötesplats för våra studenter och arbetslivet. Vi finns här för dig oavsett om du vill göra akademisk karriär, starta eget eller bli anställd. Vi finns också för dig som söker framtidens arbetskraft – studenterna.

Vi erbjuder professionell karriärutveckling, inspiration i form av karriäraktiviteter och möjligheten att bygga nätverk med arbetslivet. Vi förmedlar erbjudanden om lediga jobb, praktik- och traineeplatser och examensarbeten i Högskolans jobb- och karriärportal CareerGate.

Högskolans Karriärcentrum fungerar som ett lärosätesövergripande paraply för Högskolans karriäraktiviteter. De som utför aktiviteterna är framförallt arbetslivet men även studentinspiratörerna Ta Steget, vägledarna, Kåren, lärare och personal på Högskolan.


Tempot var högt när studenter mötte 15 företag från näringslivet på vårt karriärevent Speed-dating den 8 april. Läs reportage från eventet

Patrik Pook gjorde en vågad karriärsatsning! Patrik studerar på Högskolans Media- och kommunikationsvetenskapliga program och valde att starta ett eget företag i stället för att göra sin praktik på ett befintligt företag. Om du också är student och är intresserad av en karriär som entreprenör kontakta oss eller Ta Steget direkt! Läs artikeln från Lokaltidningen.se/Halmstad (från vecka 13, 2014). Foto: Anna Ullén

Ladda ner vårterminens program för våra karriärtisdagar! (pdf)

CareerGate är Högskolans jobb- och karriärportal. Efter att du har skapat ett konto har du möjligheten att söka lediga tjänster, traineeplatser, praktikplatser med mera - och du kan också anmäla dig till någon av alla våra karriärevent.

Vill du stärka ditt CV och öka ditt kontaktnät? Nu fortsätter vårt unika samarbete med Connect som gör det möjligt för dig att delta i Connects språngbrädor som auskultant. Läs mer och gör en intresseanmälan.

Kompetensportfolio - hur du tydliggör ditt programs användbarhet och ökar din anställningsbarhet. Hur fungerar det i praktiken? Läs mer här!

Aktiviteter

Deltagandet är kostnadsfritt för Högskolans studenter. Tänk på att anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.Sidan uppdaterad 2014-04-11