Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-06-26. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Högskolans Karriärcentrum

Högskolans Karriärcentrum är en mötesplats för våra studenter och arbetslivet. Vi finns här för dig oavsett om du vill göra akademisk karriär, starta eget eller bli anställd. Vi finns också för dig som söker framtidens arbetskraft – studenterna.

Vi erbjuder professionell karriärutveckling, inspiration i form av karriäraktiviteter och möjligheten att bygga nätverk med arbetslivet. Vi förmedlar erbjudanden om lediga jobb, praktik- och traineeplatser och examensarbeten i Högskolans jobb- och karriärportal CareerGate.

Högskolans Karriärcentrum fungerar som ett lärosätesövergripande paraply för Högskolans karriäraktiviteter. De som utför aktiviteterna är framförallt arbetslivet men även studentinspiratörerna Ta Steget, vägledarna, Kåren, lärare och personal på Högskolan.


Se vår nya film! Studenter mötte näringslivet i speed-dating

Tempot var högt när studenter mötte 15 företag från näringslivet på Karriärcentrums event Speed-dating den 8 april 2014. På bara några minuter fick studenterna chansen att vara sitt eget levande CV och knyta nya kontakter med företag som var här för att diskutera allt från exjobb och praktik till timanställningar, sommarjobb och ev fast anställning.


Aktiviteter


sep 09
sep 18


okt 02
okt 22


nov 27


dec 18

Programmet för resterande karriäraktiviteter ht 14 kommer att publiceras i augusti

Deltagandet är kostnadsfritt för Högskolans studenter. Tänk på att anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.Heltidsjobb och extrajobb i Halland Praktikplatser och sommarjobb i hela Sverige Praktikplatser och sommarjobb i Europas storstäder Högskolans jobb- och karriärportal Careergate
Sidan uppdaterad 2014-06-26