Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-12-05. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Ekonomi

Vill du bli civilekonom, revisor, mäklare, controller eller kanske marknadsförare? Väljer du att läsa ekonomi på Högskolan i Halmstad väljer du att vara väl förberedd inför de krav som ställs på dagens och framtidens ekonom.

På Civilekonomprogrammet får du en bred ekonomisk utbildning inom både företagsekonomi och nationalekonomi. Beroende på var du vill jobba i framtiden kan du välja att inrikta dig på bank och revisor, internationell marknadsföring eller strategiskt ledarskap och management.

Högskolan har också ekonomprogram med unika inriktningar som gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden, till exempel bygg- och fastighetsekonom eller marknadsförare med internationell inriktning. Vi har också påbyggnadsutbildningar där du kan läsa till fastighetsmäklare eller internationella marknader.

Du kan också sätta ihop en egen utbildningsprofil genom att kombinera fristående kurser. Vi har kurser inom entreprenörskap, företagsekonomi (marknadsföring, organisation och ledarskap samt redovisning och finansiering), juridik, nationalekonomi och statistik.


Sidan uppdaterad 2018-12-05