Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-09-20. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Fem frågor till Linnea Boestam

Linnea Boestam vill i framtiden jobba med att marknadsföra produkter på ett internationellt företag. Därför valde hon Internationella marknadsföringsprogrammet.

Varför valde du att läsa på just detta program?
– Jag valde detta program då jag hört väldigt gott om det från tidigare studenter som i dag jobbar på stora internationella företag. Marknadsföring är framtiden och något alla företag mer eller mindre jobbar med, vilket ger stora potentiella möjligheter till roliga jobb framöver!

Vad tycker du om din utbildning?
– Internationella marknadsföringsprogrammet är ett fantastisk kul program att läsa. Utbildningen är bred och alla kurser berör marknadsföring i någon form.

Hur är det att läsa på högskola?
– Det är en härlig känsla att vara student på Högskolan i Halmstad. Jag träffar dagligen studenter från olika program och känner att jag lär mig nya saker varje dag.

Hur är studentlivet i Halmstad?
– Det finns goda möjligheter till att engagera sig inom studentlivet här i Halmstad. Ekonomföreningen Eureka anordnar event och happenings regelbundet och nollningen är något många gärna deltar i. Själv är jag ute och dansar nästan varje helg och Halmstad har ett bra restaurang- och nattlivsutbud. Ser fram mot sommaren här!

Har du något tips till blivande studenter?
– Var nyfiken, ta för dig och gå på magkänslan!

Namn: Linnea Boestam
Utbildning: Internationella marknadsföringsprogrammet
Hemort: Falkenberg
Intressen: sjunger och spelar mycket gitarr
Gör om tio år: Då jobbar jag som Brand manager för någon spännande produkt på ett stort internationellt företag.

Sidan uppdaterad 2018-09-20