Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-01-23. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Framtidens ingenjör är smart och uppkopplad

Sök till något av våra två Civilingenjörsprogram och du har chansen att vinna en elcykel!

Så här tävlar du

1. Skriv din motivering i formuläret nedan.

2. Ansök till något av Högskolan i Halmstads två Civilingenjörsprogram via antagning.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ansökan till höstens utbildningar 2018 öppnar den 15 mars och stänger den 16 april. Läs mer om respektive program och behörighetskrav under programmets webbsidor (länkar ovan).

Vinnaren utses under hösten 2018 bland de studenter som börjar på något av de två Civilingenjörsprogrammen och som har fyllt i motiveringen nedan. Priset är en elcykel till ett värde av 30 000 kronor!

Läs mer om tävlingsvillkoren.

Lycka till!

Tävlingsvillkor

För att tävla måste du vara behörig, ansöka till och börja på något av Högskolan i Halmstads två civilingenjörsprogram. Dessutom måste du fylla i namn, e-post och motivering via formuläret på denna sida. Vinnaren utses av en jury och juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan. Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Högskolan i Halmstad. Vid frågor gällande tävlingen, kontakta louise.wandel@hh.se.

Om filmen

Filmen är gjord i samarbete med cykelföretaget Trek. Det pågår flera examensprojekt på Högskolan i Halmstad om integrering av intelligent teknik i cyklar. Flera av Högskolans forskningsprojekt handlar om utveckling av självkörande fordon, och forskningen sker i nära samarbete med industrin. Ema som syns i filmen pluggar till civilingenjör i datateknik vid Högskolan i Halmstad.

Sidan uppdaterad 2018-01-23