Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-11-16. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Medieproduktion 30 hp

Om kursen

Medieproduktion är kursen för dig som utveckla dina kunskaper inom området medieproduktion, med särskilt fokus på produktion för digitala kanaler såsom Internet och sociala medier. Du får träna på att använda professionella verktyg för ljud-, bild- och videoproduktion, samt teoretisk kunskap kring kommunikationens villkor i ett digitalt medielandskap.

Det processinriktade arbetssättet erbjuder goda möjligheter att studera kommunikationens roll i olika organisatoriska sammanhang. Kursen inriktar sig särskilt på kommunikation inom tillämpningsområdena hälsa, livsstil och välfärd – men förbereder dig också mer allmänt för kvalificerade praktiska arbetsuppgifter inom medieproduktionsområdet. I kursen ingår ett större projektarbete, där du får utveckla dina färdigheter att arbeta självständigt med produktion tillsammans med andra kursdeltagare.

Undervisningsspråk
Undervisningen bedrivs normalt på svenska men undervisning på engelska kan förekomma.

Sidan uppdaterad 2018-11-16