Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-06-12. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Fem frågor till studenten Sanna Tjörnhammar

Sanna Tjörnhammar vill i framtiden arbeta med ledarskap. Därför läser hon Organisering och ledning av arbete och välfärd med inriktning socialt arbete.

Varför valde du att läsa på just detta program?

– Jag arbetade inom äldreomsorgen innan jag började läsa programmet, men visste att jag ville mer. Jag ville bland annat arbeta med ledarskap och kände därför att detta program skulle ge mig en bra grund att stå på.

Vad tycker du om din utbildning?

– Jag tycker att det är jättekul och det känns verkligen som att jag har hittat rätt. Det är en bra kombination mellan socialt arbete och ledarskap.

Hur är det att läsa på högskola?

– Vi har mycket eget arbete, så det krävs att man planerar sin tid och har bra struktur. Vi har många grupparbeten, vilket gör att vi ser saker från olika perspektiv. Det är ett stort åldersspann i klassen, det finns både personer med lång arbetslivserfarenhet och de som har gått direkt ifrån gymnasiet. Vi möts och löser uppgifter och diskuterar tillsammans. Det är häftigt att ta del av!

Hur är studentlivet i Halmstad?

– Det finns mycket att hitta på för den som vill, bland annat genom Studentkåren och alla andra studentföreningar! Nollningen är ett kul tillfälle att träffa sina nya kursare på.

Har du något tips till blivande studenter?

– Strukturera och planera din tid, det kommer du långt på.

Sanna Tjörnhammar läser inriktningen socialt arbete.

Namn: Sanna Tjörnhammar
Utbildning:
Organisering och ledning av arbete och välfärd – inriktning socialt arbete
Hemort: Ängelholm
Intressen:
resa
Gör om tio år: svårt att säga, men jag skulle gärna vilja arbeta som enhetschef inom äldreomsorgen.

Sidan uppdaterad 2018-06-12