Att väva ihop vardagens alla trådar webbföreläsning

Föreläsning i samarbete med Folkuniversitetet

Frukostdisken, middagsmaten, tvätten, däckbyte på bilen, dammsugningen och hinna träna. Ovanpå det, långa arbetsdagar, deadline och förväntningar. Och så måste man sova. Att hålla i alla trådarna, utan att ständigt vara trött eller tappa kontrollen, det är inte sällan en omöjlig ekvation. Lena-Karin Erlandsson, professor i arbetsterapi vid Högskolan i Halmstad, har forskat på vardagen och hur allt som vi gör och inte gör påverkar vår hälsa. Hon har också tagit fram metoder för hur vi kan bli mer medvetna om vår vardag och hur vi kan hitta strategier för att vi själva ska kunna förändra vår vardag och hitta bättre balans mellan det som vi gör och det som vi måste. Kom och få hennes bästa råd!

Lena-Karin Erlandsson använder trasmattan som en metafor för vardagen. Under kvällen förevisar medlemmar i Halmstads Hemslöjdsförening Bingestickning och lär ut textilhantverk.

Föreläsare: Lena-Karin Erlandsson, professor i arbetsterapi vid Högskolan i Halmstad.

Praktisk information
På grund av coronaviruset kommer evenemanget att hållas som en webb-föreläsning. Folkuniversitetet kommer mejla ut länkar till föreläsningen till alla anmälda. Arrangemanget genomförs med stöd av Halmstads kommun.

Gratis för studenter (och för personer under 20 år, och för dem över 65 år). Om du är student, vänligen uppge det i meddelande-rutan vid anmälan.