Sök

Styrelseintro för kvinnor med HighFive (Sista anmälningsdag 21/10)

Missade du förra årets Styrelseintro med HighFive?
Ingen fara, nu är årets anmälan öppen, det är begränsat antal platser så vänta inte för länge med din anmälan!

Vi på HighFive erbjuder dig som kvinnlig student på Högskolan i Halmstad en introduktion till styrelsearbete, vi vill ge dig möjligheten att komma ut i ett framgångsrikt lokalt näringsliv!

Det är bevisat att jämställda företag gör högre vinst, har minskad risk för konkurs, högre lönsamhet och kundnöjdhet. Men ändå är det en bit kvar tills det är jämställt bland de ledande i Halmstads näringsliv. Det vill vi förändra tillsammans med er!

Vi tror på dig oavsett vilken erfarenhet eller utbildning du går, det du behöver är vilja och nyfikenhet. Resten lär du dig med hjälp av oss!

Under 3 kvällar får du och 12 andra kvinnor en hands-on introduktion inom styrelsearbete där du övas i frågor och diskussioner som är vanliga i ett styrelserum. Med din nya kunskap är det sen dags att praktisera på ett företag i Halmstad där du får sitta med i styrelserummet.

En bra erfarenhet på ditt CV och ett språng i din karriär! Hoppas vi ses!

HuddleHub, TradeCenter entréplan
kl 17.00-20.00 onsdag 26/10, onsdag 9/11, torsdag 24/11 Sista anmälningsdatumet är den 21/10 Läs mer och anmäl dig på h5halmstad.se/styrelseintro

Lyssna gärna på intervjun som P4 Halland gjorde vid första Styrelseintrot, https://sverigesradio.se/artikel/utbildaren-grymma-personer-som-kanns-redo-att-ta-plats