Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-05-18. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Avslutningshögtid och anmälan

Högskolan vill tacka dig för din studietid! Du som avslutar dina programstudier vid Högskolan i Halmstad under läsåret 2017/2018 är varmt välkommen till avslutningshögtid i Halmstad Arena fredagen den 1 juni 2018.

Årets högtid är den första då Högskolans alla studenter som tar examen bjuds in till en gemensam avslutning. Vi hoppas att du ser den 1 juni som ett festligt tillfälle att fira din examen med din familj och vänner. Varje student får ta med sig fyra gäster på grund av utrymmesskäl. Anmälan till avslutningen stängde den 9 maj.

Du ansöker själv om examensbevis

Eftersom alla studenter inte hinner bli helt klara med studierna före den 1 juni är avslutningshögtiden inte kopplad till examen. Observera att du inte får ditt examensbevis under dagen. För att få ut din examen måste du själv ansöka om examensbevis i Studentladok när du är klar med dina studier och har tagit alla poäng som krävs.

Händer på Halmstad Arena den 1 juni

  • 14.00: Mingel med förfriskningar i foajén på Halmstad Arena.
  • 14.40: Studenterna samlas inför intågande.
  • 14.45: Alla gäster ombeds att sitta ned.
  • 15.00: Avslutningshögtiden börjar.
    • Musikunderhållning, tal och utmärkelser.
  • 16.30: Högtiden avslutas.

Händer på Högskolan i Halmstad den 1 juni

Programsamlingar och öppet hus i Högskolans labbmiljöer arrangeras med start klockan 10.00 den 1 juni, ytterligare information kommer inom kort.

Anmälan till avslutningen den 1 juni är stängd

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 9 maj klockan 23.59.
Sidan uppdaterad 2018-05-18