Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-12-13. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Utexpo – Högskolans stora examensmässa

Utexpo är en stor årlig höjdpunkt på Högskolan i Halmstad – då visar hundratals studenter upp sina examensarbeten för allmänheten.

Efter månader av förberedelser visar studenterna upp sina examensprojekt, smarta idéer och kreativa lösningar. Välkommen att ta del av inspiration och innovation på Högskolan i Halmstad!

Utexpo 2017

 

UTEXPO – EN UNIK TRADITION PÅ HÖGSKOLAN I HALMSTAD

Utexpo – som har funnits i mer än 30 år – är en av Högskolans äldsta traditioner och något som engagerar studenter, personal, anhöriga och uppdragsgivare.

Idén till en examensmässa för sistaårsstudenter kläcktes i början av 1980-talet av dåvarande studierektorn för Utvecklingsingenjörslinjen, Jan-Einar Blomqvistlänk till annan webbplats. Han insåg vikten av marknadsföring och tog initiativ till en utställning på Högskolan för att studenterna skulle få visa upp sina examensarbeten som de hade jobbat så länge och intensivt med. Första året Utexpo arrangerades var 1982 och då visade elva utvecklingsingenjörer upp sina projekt.

Utexpo har sedan dess vuxit stadigt. Som mest har antalet utställande projekt varit långt över hundra från så gott som Högskolans samtliga ingenjörs- och ekonomutbildningar.

          

Bläddra i Utexpokatalogen 2017

Ladda ner Utexpo 2018PDF (pdf, 1.6 MB)

Sidan uppdaterad 2018-12-13