Biblioteksinformation med anledning av coronaviruset

Biblioteket har begränsade öppettider. Med anledning av det nya coronaviruset kan vi behöva stänga med kort varsel. Denna sida uppdateras löpande med aktuell information. Aktuell öppettid hittar du på bibliotekets startsida.

Från och med den 29 mars får endast 50 personer vistas samtidigt i biblioteket. Om det är fullt i biblioteket är du välkommen att återkomma senare, annars hänvisar vi dig till någon av våra andra studieplatser på campus. Plan 3 är stängt tills vidare för att minimera smittspridningen.

Biblioteksservice

10:00–14:00

Under denna tid finns ordinarie personal på plats.

Under övrig öppettid finns vi tillgängliga via mejl, telefon och helpdesk men du kan vara i biblioteket och låna och återlämna böcker.

Du kommer åt alla våra e-resurser som vanligt.

Återlämning

Du kan som vanligt lämna böcker i vårt bokinkast till vänster vid entrén.

Du kan få en överblick över dina lån genom att logga på ditt bibliotekskonto, där du kan se dina återlämningsdatum och vilka böcker som har lånats om automatiskt. Går boken inte att låna om, och du inte har möjlighet att ta dig till biblioteket – kontakta oss så försöker vi lösa det.

Utökad möjlighet till digital handledning

För att kunna ge alla studenter stöd i sina studier erbjuder vi utökad möjlighet till handledning och talboksintroduktion via Zoom. Du behöver inte ha något särskilt program installerat, vi skickar en länk som du går in på när det är dags för handledning.

Åtkomst till elektroniskt material

Som student eller anställd har du via ditt HH-konto automatiskt tillgång till allt elektroniskt material via biblioteket, även om du arbetar på distans.

uppdaterad

2020-03-31

Kontakt

Dela

Kontakt