Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2016-06-21. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Akademin för informationsteknologi

Vi erbjuder utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå med rätt att examinera doktorer. Hos oss bedrivs Högskolans forskning om inbyggda och intelligenta system. Forskningen är samlad i forskningsmiljön Halmstad Embedded and Intelligent Systems Research (EIS). Vi är en mångkulturell akademi med anställda som kommer från ett tjugotal länder.

Akademin består av fyra avdelningar, där varje avdelning ansvarar för forskning och utbildning inom sitt område. I menyn till vänster kan du läsa mer om akademins utbildning och forskning, samt hur vi samverkar med det omgivande samhället.


Se filmen om några av de forskningsprojekt som pågår inom forskningsmiljön Halmstad Embedded and Intelligent Systems Research (EIS).

Akademin för informationsteknologi bedriver forskning och utbildning i nära samverkan med både industrin och den offentliga sektorn.

>> Läs mer.

Sidan uppdaterad 2016-06-21