Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2015-09-16. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

MI-lab – Människa och Informationsteknologi

Halmstaddesign - Digital Design och Innovation

Vill du jobba innovativt i kreativa miljöer med högt tempo? Kan du tänka dig någon av följande jobbtitlar? Interaktions- och UX-designer, IT-arkitekt, Systemutvecklare, Webbdesigner eller IT-projektledare?

Att arbeta med IT och digital design är något för dig som vill ha arbeta innovativt, flexibelt, göra det komplicerade begripligt, arbeta med användare och kunder i teknik och affärsutveckling och framförallt ha roligt i ditt framtida yrkesliv.

I våra program strävar vi efter att du som student ska utveckla ett kritiskt, strategiskt och kreativt tänkande, allt för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för din framtid.
Följ @halmstaddesign på Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utbildning

Vi utvecklar och ger utbildningar inom digital design och innovation. Vi ger kurser inom webb- och multimediadesign, affärssystem och informationsteknologi på våra program Affärssystemprogrammet, 180 hp, Digital design och innovation, 180 hp, Webbdesign, 120 hp samt Magisterprogram i informatik, 60 hp.

Programansvariga är:
Pontus Wärnestål, tel: 035-16 76 96, Christer Rehnström, 035-16 75 34 och Michel Thomsen, 035-16 75 03.

Forskning

Vi bedriver forskning inom informatik, interaktionsdesign och systemutveckling. Vi har ett tvärvetenskapligt perspektiv och samarbetar med andra institutioner och forskningsmiljöer i syfte att utveckla produkter, verksamhet och livskvalitet.

Labledare är universitetslektor Maria Åkessonlänk till annan webbplats tel: 035-167318

MI-lab finns på våning 4 i hus E
Högskolan i Halmstad, Kristian IV:s väg 3, Halmstad

Länk till campuskarta

Sidan uppdaterad 2015-09-16