DHC+ sommarskola

Euroheat & Powers 9:e internationella sommarskola inom fjärrvärme och kyla hålls i Karlshamn den 22 till 28 augusti 2021. Värdar för sommarskolan är NetPort Science Park, NODA Intelligent Systems, Högskolan i Halmstad och Danfoss.

Anmälan och mer information

Är du intresserad av fjärrvärme, artificiell intelligens, virtuellt nätverkande med deltagare från hela europa och nya sätt att besöka teknikföretag? Då är DHC+ sommarskola 2020 något för dig!

Euroheat & Power: DHC+ Summer School Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sommarskolan är en hel veckas intensivutbildning med föreläsande experter från industri och akademi inom området District Energy. Under utbildningsveckan kommer deltagarna bland annat att utveckla nya kompetenser baserat på ny kunskap och praktisera dem genom praktikfall, skapa nätverk, få internationell erfarenhet och en direktkontakt med industrin.

För vem?

Sommarskolan riktar sig till unga professionella från hela Europa som är intresserade av hållbarhet, artificiell intelligens och framtidens samhällen. De kan vara både yrkesverksamma och studenter/doktorander. Det krävs ingen specifik kunskap inom ämnesområdet fjärrvärme. Utbildningen hålls på distans och helt på engelska.

När och var?

Sommarskolan hålls i Karlshamn den 22–28 augusti, 2021.

Mer information och anmälan: Euroheat & Power: DHC+ Summer School Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangörer och sponsorer

Sommarskolan huvudarrangeras av den europeiska branshorganisationen Euroheat & Power. De svenska arrangörerna och värdarna är NetPort Science Park, NODA Intelligent Systems, Högskolan i Halmstad och Danfoss. Sponsorer för sommarskolan är bland andra Karlshamn Energi och Södra Cell i Mörrum.

Sommarskolan ligger helt i linje med Högskolan i Halmstads profilområde Smarta städer och samhällen. Högskolans forskare inom fjärrvärme och AI kommer att bidra med sin kunskap och kompetens under sommarskolan.

Profilområde Smarta städer och samhällen

DHC+ sommarskola 2020: ”En jättebra erfarenhet!”

DHC+ sommarskola 2020 hölls digitalt den 23 till 29 augusti. Värdar för sommarskolan 2021 kommer att vara samma som de för 2020: NetPort Science Park, NODA Intelligent Systems, Högskolan i Halmstad och Danfoss.

En artikel om DHC+ sommarskola 2020:

Internationell sommarskola i smart fjärrvärme

uppdaterad

Kontakt

Dela