Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2010-06-16. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2010-06-16

Högskolan bäst i tillgänglighetsligan

Återigen klarar sig Högskolan i Halmstad bra, mycket bra till och med, när Validerat.se testar tillgängligheten på webben. Vid mätningstillfället i dag, kom Högskolan etta i sin kategori, där högskolor och universitet ingår.
I december förra året placerade sig Högskolan i Halmstad på sjunde plats av 45 lärosäten när Validerat.se testade webbplatsers tillgänglighet. Redan det är en bra placering. Men nu har Högskolan klättrat några placeringar och kniper med 99 procent rätt i testerna guldmedaljen.

– Än en gång visar resultatet att våra webbadministratörer gör ett mycket bra jobb, men också att arbetet måste fortsätta för att vi ska ligga i topp. Det görs mätningar varje vecka och kan svänga ganska fort, säger Ulrika Hällemarker, Högskolan i Halmstads webbkoordinator.  

Fotnot. Också högskolorna i Gävle, Jönköping och Skövde klarade sig mycket bra och delar förstaplatsen med Högskolan i Halmstad.

LENA LUNDÉN

Sidan uppdaterad 2010-06-16