Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-09-19. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

EU-FoU nätverksmöte i Halmstad 3—4 oktober 2018

Den 3–4 oktober 2018 arrangeras ett EU-FoU nätverksmöte på Högskolan i Halmstad. Du har här en unik möjlighet att själv påverka vilka teman som ska tas upp.

Anmäl dej till mötet senast den 17 september via formuläret nedanför! Preliminära punkter på agendan är: EU-FoU-nätverkets framtid, Horizon Europe (FP9), slutfasen för H2020, Impact ur ett EU-perspektiv och EU:s strukturfonder (inklusive synergier mellan olika program). Lämna gärna förslag på andra (eller mer specificerade) teman till dagordningen, inklusive tips på vem som kan ansvara för det och vem som kan bjudas in!

Förslag på workshoppar

Några förslag på teman för workshoppar är: Good practice vid ansökningar (hur hitta partners och hur locka fler att koordinera projekt) och vid projektgenomförande (post-award support/research project management), lump sum (erfarenheter från piloter), revision av EU projekt (erfarenheter från olika universitet) eller internfakturering. Tipsa gärna om andra idéer till workshoppar!

Om intresse finns så ordnas en workshop för ekonomer på eftermiddagen den 4 oktober.

Sociala aktiviteter

Mötet är från lunch till lunch. En tur till Mjellby konstmuseum anordnas för den som önskar på förmiddagen den 3 oktober. En guidad tur till några av Högskolan i Halmstads labb och samverkansarenor ordnas efter mötet på eftermiddagen den 3 oktober, för de som önskar. Detta blir strax innan den middag och underhållning som ordnas på onsdagskvällen med bra möjligheter till nätverkande.

Här Word (word, 391.7 kB)kan du se det preliminära programmet.

Frågor?

Kontakta Lars Ola Nilsson, forskningsrådgivare vid Högskolan i Halmstad: 070-872 23 41, lars.ola.nilsson@hh.se

Praktisk information

Sista anmälningsdag är den 17 september 23:59.

Kostnad för deltagandet: 950 kronor per person. För privatpersoner och stiftelser tillkommer 25% moms.

Betalning till: Högskolan i Halmstad, Bankgiro 5328-2414, ange betalningen med referens 920045 och ditt namn och organisation.

Boka din resa till Halmstad i god tid! I synnerhet om du tar flyg. Platserna brukar snabbt ta slut.


Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 17 september klockan 23.59.

Hitta till möteslokalen: gå in genom huvudingången, till höger om 22-våningshuset Trade Center, vid Café Framkanten. Gå genom hela glasgången och ut till byggnaden på andra sidan. Fortsätt rakt fram, ca 50 meter, och gå in i den röda tegelbyggnaden, hus R. Gå upp på fjärde våningen och till höger. Där hittar du möteslokalen R4129.

Sidan uppdaterad 2018-09-19