Sök

Nyfiken på projektets resultat?

Digga Halland börjar närma sig projektslut och det är snart dags att summera det som har genomförts och följa upp de resultat som projektet har levererat. Kanske funderar du på om projektet har gjort nytta? I så fall borde du skriva upp dig på listan för utskick av Digga Hallands resultatbrev.

Två händelserika år

En webbutbildning i digitaliseringens grunder, digitaliseringsambassadörer, testmiljöer och internutbildningar är några av alla aktiviteter som arrangerats i projektet Digga Halland. Under två år kommer 7000 unika deltagare att ha varit med i projektet och på ett eller annat sätt skapat relation till digitalisering av vård och omsorg. Nu är det dags att sätta punkt för alla de aktiviter som varit i gång och sätta ord på det som åstadkommits. Att du är nyfiken på resultatet är förståeligt! Därför kan du nu skriva upp dig på formuläret nedan för att få projektresultatet skickat till dig. Vänta inte utan gör det redan idag!

Inkommen epost

Foto: Joakim Andersson

Vad skriver du upp dig på?

Att få ett nyhetsbrev från Digga Halland efter att projektet har summerat resultatet av utbildningsinsatserna. Du kommer således att få ett digitalt nyhetsbrev efter projektavslut under början av året 2021. Projektet har fått förlängning och varar fram till januari 2021.

Om du inte vill vänta...

Vill vi såklart tipsa om att besöka projektets blogg. In i det sista kommer det senaste att uppmärksammas och beskrivas på projektbloggen, där du kan följa aktiviteter tills resultatet hamnar i din inkorg.

Tyvärr han du inte skriva upp dig på utskicket av resultatbrevet, men du hittar samma information på hh.se/diggahalland.

uppdaterad

Kontakt

Dela