Sök

Deltagarnas syn på saken

Är det för sent att lära sig nya saker? Hur kan ens möjligheter påverkas av kompetensutveckling? Ta del av berättelser från några projektdeltagare i Kompa Halland om hur de ser på saken – hur de menar att de alltid kan bli bättre och nyttan med att lära sig nya saker.

Johan Höglund, projektledare

Amanda Karlsson, event manager

Agneta Regnér, entreprenör


Bild på Agneta, deltagare i projektet

– Jag gillar att utvecklas, utmanas och lära mig nya saker. Det blir ett win win-koncept när jag omsätter ny kunskap i praktiken och på så sätt utvecklar min verksamhet.

Genom utbildningarna i projektet har Agneta lärt sig nå ut med digital marknadsföring, arbeta i Excel och utveckla caféets meny och äppelförädling. Dessutom har hon skapat många nya kontakter som lett till spännande framtidsplaner och nya samarbetsformer.

Urban Holm, business area manager

Person står framför en specialtillverkad begravningsbil

– Det som driver mig att utvecklas är ren nyfikenhet men även behovet av att lära mig nya saker. Jag växer av att kompetensutveckla mig och det ger mig fler verktyg att arbeta med, både i arbetet och privat.

Projektets utbildningar har gjort att kompetensutveckling hamnat högre upp på Urbans prioriteringslista och han har tagit vara på tiden genom att utvecklas och lära sig nya saker.

Marie Havemose, ledarskapscoach

Bild på Agneta, deltagare i projektet

– Jag har alltid drivits av nyfikenhet att lära mig nytt och fylla på min kunskapsbank med nya infallsvinklar. Vanligast är att jag letar upp böcker, artiklar i tidningar eller läser nyhetsbrev som väcker viljan att veta mer.

Marie har genom projektet fått ny kunskap på flera olika plan. Utöver kunskap och energi så har Kompa Halland möjliggjort att knyta nya kontakter. Hon ser möjligheten till kostnadsfri kompetensutveckling som en gåva, värt tiden hon lagt ned flera gånger om.

Vad är din berättelse?

Om du har en berättelse som du vill dela så vill vi gärna komma i kontakt med dig! Hur ser du på kompetensutveckling? Hur har en utbildning i projektet gett dig nya möjligheter? Har du fått ny kompetens och hur har det påverkat dig? Vi vill väldigt gärna ta del av din berättelse!Ange din arbetsgivare


uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt