Sök

Utbildningsplattform på plats

Äntligen har projektet fått en utbildningsplattform på plats. På plattformen kommer utbudet att löpande att läggas in under projekttiden. Du som kontaktperson har en viktig roll i systemet och kan anmäla kollegor till utbildningarna. Som anställd går det att se och ta del av alla utbildningar som erbjuds i projektet.

Kontaktperson – en nyckelroll

Ansvarig person från medverkande företag får ett inlogg till utbildningsplattformen för att kunna anmäla och följa upp personalens aktiviteter i projektet. Kontaktperson är således den som är ansvarig person för ett företag och hen har som uppgift i utbildningsplattformen att anmäla anställda till utbildningar samt att hålla koll på utbudet och matcha det med identifierade behov som företaget har av kompetensutveckling för anställda. Kontaktpersonen har på så vis en viktig roll när det kommer till att nyttja projektets erbjudande och se till att insatserna når rätt individer.

Som anställd kan du se utbudet

Vill du veta vad som är på gång? Eller undersöka på egen hand om där finns någon utbildning som du gärna vill gå och föreslå för din arbetsgivare. Då kan även du gå in på utbildningsplattform och under "kalender" hitta pågående och kommande utbildningar eftersom de läggs upp.

Startsidan

På utbildningsplattformens startsida finns information om vad kontaktpersonens första tre steg är. Här finns också information om hur projektet hanterar personuppgifter. Det finns också stöd och hjälp att komma igång, såsom instruktionsfilmer och vanliga frågor och svar (FAQ).

Stöd och hjälp

Att lära sig ett nytt system kan ta tid. Projektledningen tillgodoser er med inloggningsuppgifter och kan också hjälpa till när det uppstår behov. För att få hjälp med frågor gällande utbildningsplattformen kontakta: kompa.halland@hh.se

Länkar

Utbildningsplattformen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad

kontakt

Dela

Kontakt

  • kompa.halland@hh.se