Sök

Designstudio mobil, hösten 2020

HBK medlemsapplikation

Tecknad bild med en räv i fotbollskläder, Halmstad Bollklubbs logga samt en mobiltelefon med en app. Texten Designstudio Mobilitet.

Remote Teams – Wizdo Bounce

Blå bakgrund med texten Bounce och en mobiltelefon som visar en app på skärmen.

Projektet bygger på ett samarbete med Företaget Wizdo. Resultatet är ett koncept för en app som ska underlätta distansarbete och återskapa den fysiska sociala miljön. Teamet skapade ett öppet rum för att minska gränserna mellan olika grupper och öka social kontakt och spontanitet. I appen kan användaren starta samtal, känna sig inbjuden och på ett enkelt sätt prata med kollegor.

Projektdeltagare: Daniel Blücher, Amanda Eriksson, Sofia Strand, Isak Petersson, Gudni Freyr Bjarnason och Emma Fagerholm.

Konferensstöd

Bakgrund med byggnader mot blå himmel. Texten Upplevelseutveckling för digitala konferenser: Digitalisering av visitkort.

Pod as a Service

Mobiltelefon som visar en app, svart bakgrund.

Vi fick i uppdrag att skapa ett koncept för ett bokningssystem för en pod, alltså ett autonomt fordon som ska delas av en grupp grannar. Lösningen bygger på att främja delning och ge användarna möjligheten till samåkning.

Projektdeltagare: Elin Johnsson Ahlén, Felicia Oredsson, Mateusz Gregus, James Holmgren, Arvid Gulin och Ali Hadi.

Attefallshus

Tvådelad bild på ett hus, ena halvan är en ritad bild och det andra ett fotografi.

Gruppen blev tilldelad briefen attefallshus där beställaren Halmstad kommun vill förbättra förutsättningarna på hemsidan angående informationen om vad som krävs för att bygga attefallshus. Vår lösning är en responsiv hemsida som strukturerar upp informationen på ett mer pedagogiskt sätt.

Projektdeltagare: Kajsa Palmén, Robin Wärff, Jack Gustafsson, Emil Karlsson, Ida Melander, Carl Lemón och Marko Cavric.

Vattenkollen

Logotyp med vågor och gröna blad, under den texten Vattenkollen.

uppdaterad

Kontakt

Dela