Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2013-12-10. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Campuskort

Skaffa campuskort


För att komma in i Högskolans lokaler på kvällar och helger krävs ett campuskort. Du behöver även ett campuskort och en PIN-kod för att få tillgång till datorsalar, projektrum och vissa labbmiljöer. Ditt kort kommer att få olika behörigheter beroende på vilka kurser eller program du läser. Det är viktigt att du har läst och förstått de villkor och regler som gäller för campuskortet och för nyttjande av Högskolan i Halmstad lokaler.
 
Gör så här för att skaffa ett campuskort:
1. För att beställa ditt kort, gå till någon av de servicestationer som finns på kårens expedition, eller på Studentcentrums informationstorg, Q1. För att logga in på servicestationen måste du ha ett studentkonto. Ditt studentkonto är de kontouppgifter som du använder för att logga in på Högskolans datorer, studentportalen och många andra tjänster.
2.  Logga in på servicestationen och följ instruktionerna.  Du kommer att bli ombedd att acceptera ett användaravtal innan du fotograferas. Du kan ta om fotografiet max tre gånger. Är du fortfarande inte nöjd måste du avbryta och logga in igen. Du går vidare genom att välja det fotografi som du vill använda. För bilden gäller samma grundläggande regler som för passfoton (det vill säga inga huvudbonader, inga överdrivna minspel och endast den person som äger kontot får synas på bilden).
3. Gå till Studentkårens expedition för kortutlämning och legitimera dig.
4. Kårpersonalen kontrollerar och godkänner din beställning.
5. Medan du väntar skrivs ditt kort ut, aktiveras och du får en PIN-kod knutet till ditt nya campuskort.
 
Det kan ta upp till 30 minuter innan kortet fungerar överallt. Skulle du bli av med ditt kort kan du beställa ett ersättningskort till en kostnad av 50 kronor. Kostnaden gäller dock inte om ditt ordinarie kort inte fungerar eller om du behöver byta på grund av slitage.
Sidan uppdaterad 2013-12-10