Kampanj HT19

Varför ska en student välja att studera vid just Högskolan i Halmstad? Jo, för att vi är ett ungt och innovativt lärosäte som rustar våra studenter för framtiden, med toppmoderna och digitala labb- och lärandemiljöer, i nära samverkan med arbetslivet, och med möjlighet att studera och forska inom vår innovationsprofil.

Det är essensen i Högskolans rekryteringskampanj för läsåret 2019/20. Vi vet ännu inte riktigt hur det framtida samhället kommer att se ut, men våra studenter och forskare är med och utvecklar det.

Kampanjen syns under vintern och våren 2019 i Halland och stora delar av Sydsverige, bland annat i form av en kort film som visas på bio och i digitala kanaler, i utomhusreklam och i banners och annonser på olika sajter. På filmen syns nio av våra egna studenter, tillsammans med en skådespelare (som har den talande rollen), i situationer som skulle kunna utspela sig i våra olika labb och lärandemiljöer.

Här börjar framtiden!

Kampanj HT19 Smarta städer och samhällen Smart energi Framtidens klassrum Informationsteknologi Självkörande fordon Hälsa och livsstil Digital innovation Vård och omsorg Innovationsvetenskap Hälsoteknik och hälsoinnovation Hållbarhet

Smarta städer och samhällen

Smart energi

Framtidens klassrum

Informationsteknologi

Självkörande fordon

Hälsa och livsstil

Digital innovation

Vård och omsorg

Innovationsvetenskap

Hälsoteknik och hälsoinnovation

Hållbarhet