Sök

Fem frågor till studenten Louise Edwall

Louise Edwall pluggar på programmet Biomedicin – inriktning träningsfysiologi, där hon får utlopp för sitt intresse för träning.

Varför valde du att läsa det här programmet?

– Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och med åren blev jag även intresserad av hur kroppen påverkas av träning. Programmet valde jag för att det var unikt i Sverige.

Ung tjej med rakt brunt hår och glasögon står framför petrolblå vägg. Foto.

Vad tycker du om din utbildning?

– Utbildningen är väldigt spännande och lärorik. Det är definitivt en framtidsutbildning, och om några år tror jag att hälsa kommer vara ett ännu hetare ämne än vad det är i dag.

Hur är det att läsa på högskola?

– Att läsa på högskola är jätteroligt. Till skillnad från att jobba har man ett friare schema med möjligheten att planera sina dagar utifrån det.

”Utbildningen är väldigt spännande och lärorik. Det är definitivt en framtidsutbildning och om några år tror jag att hälsa kommer vara ett ännu hetare ämne än vad det är i dag.”

Vad tycker du om Halmstad som studentstad?

– Jag vill säga att Halmstad är en bra studentstad. Det var lätt att få lägenhet och mycket i stan är anpassat efter studenter. Jag har även engagerat mig i studentlivet under min studietid, vilket gett extremt mycket mervärde och fantastiska vänner.

Har du något tips till blivande studenter?

– Denna tid i livet kommer vara bland det roligaste du gör så gör något bra av det!

Louise Edwall

Utbildning: Biomedicin – fysisk träning

Hemort: Stockholm

Intressen: Gymnastik, crossfit, umgås med vänner

Gör om tio år: Förhoppningsvis är jag en stor del av ett forskningsprojekt inom träning och hur det påverkar kroppen.

uppdaterad

Kontakt

Dela