Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-04-10. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Välkommen till studie- och karriärvägledningen

Studier och karriär på Högskolan i Halmstad, följ oss på Facebook

Drop-in måndag och tisdag vecka 16

14-15 april kan du komma på drop-in i Q-huset hos Studie- och karriärvägledarna för en sista hjälp med studiefrågor innan ansökningsstopp kl. 24:00 15 april.

Tider: 8:30-12:00 13:00-16:00 båda dagarna.

Sitt ned och vänta i Studentcentrum

.............................................................................................................................

Studie- och karriärvägledning finns både till för dig som redan studerar vid Högskolan i Halmstad och för dig som tänker på att börja studera. Du kan alltid vända dig till oss när du har frågor och funderingar kring studier och karriär.

Vill du boka ett vägledningssamtal?

Om du vill träffa en studie- och karriärvägledare för ett enskilt samtal bokar du lättast via email eller i receptionen Servicecenter vid huvudentrén.

Du möter en utomstående och neutral person som ställer frågor till dig och får dig att reflektera. Vi vill medverka till att du får en större insikt om vilken kompetens, intressen, och drivkrafter du har i förhållande till val av studier, yrke och karriär. Allt  för att du ska kunna skaffa dig ett bra beslutsunderlag.

Vill du delta i karriärworkshops och andra aktiviteter?

Passa på att få lite extra inputs under utbildningen och inför steget ut i arbetslivet.

Puffar
Sidan uppdaterad 2014-04-10