Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2019-02-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Välj en innovativ utbildning för framtidens skull

Ovanstående film tar dig bakom kulisserna och visar hur Högskolans kampanjfilm för hösten 2018 skapades. Se den färdiga filmen på Högskolans kampanjwebb framtiden.hh.selänk till annan webbplats

Varför ska en student välja att studera vid just Högskolan i Halmstad? Jo, för att vi är ett ungt och innovativt lärosäte som rustar våra studenter för framtiden, med toppmoderna och digitala labb- och lärandemiljöer, i nära samverkan med arbetslivet, och med möjlighet att studera och forska inom vår innovationsprofil.

Det är essensen i Högskolans rekryteringskampanj för läsåret 2018/19. Den reklambyrå som Högskolans samarbetar med, Start Communication, fick i uppdrag att förstärka Högskolans innovativa profil i studentrekryteringen, och kom med idén att i en film med 3D-animerade bakgrunder och effekter visa hur dagens studenter utbildar sig för framtiden. Vi vet ännu inte riktigt hur det framtida samhället kommer att se ut, men våra studenter och forskare är med och utvecklar det.

Kampanjen syns under vintern och våren 2018 i Halland och stora delar av Sydsverige, bland annat i form av en kort film som visas på bio och i digitala kanaler, i utomhusreklam och i banners och annonser på olika sajter. På filmen syns nio av våra egna studenter, tillsammans med en skådespelare (som har den talande rollen), i situationer som skulle kunna utspela sig i våra olika labb och lärandemiljöer.

Sidan uppdaterad 2019-02-11