Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-08-28. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Utexpo – Högskolans stora examensmässa

Utexpo är en stor årlig höjdpunkt på Högskolan i Halmstad – då visar hundratals studenter upp sina examensarbeten för allmänheten.

Utexpo 2017 ägde rum den 26–27 maj och hela 160 examensprojekt deltog från 15 olika program. Som vanligt imponerade alla innovativa studenter!

Utexpo 2017

UTEXPO – EN UNIK TRADITION PÅ HÖGSKOLAN I HALMSTAD

Utexpo – som har funnits i mer än 30 år – är en av Högskolans äldsta traditioner och något som engagerar studenter, personal, anhöriga och uppdragsgivare.

Idén till en examensmässa för sistaårsstudenter kläcktes i början av 1980-talet av dåvarande studierektorn för Utvecklingsingenjörslinjen, Jan-Einar Blomqvistlänk till annan webbplats. Han insåg vikten av marknadsföring och tog initiativ till en utställning på Högskolan för att studenterna skulle få visa upp sina examensarbeten som de hade jobbat så länge och intensivt med. Första året Utexpo arrangerades var 1982 och då visade elva utvecklingsingenjörer upp sina projekt.

Utexpo har sedan dess vuxit stadigt. Som mest har antalet utställande projekt varit långt över hundra från så gott som Högskolans samtliga ingenjörs- och ekonomutbildningar.

Sidan uppdaterad 2017-08-28