Fotomodeller och statister för Högskolan

Kan du tänka dig stå framför kameran och vara med i Högskolans kommande studentrekryteringskampanj? Då ska du vara med som fotomodell och statist i Högskolans kommande kampanj. Just nu söker vi fotomodeller för fotografering den 7 februari och statister för filminspelning den 11 och 12 februari. Sista dag att anmäla intresse är den 31 januari.

En grupp med människor står och poserar i studiomiljö. Foto.

Studenter och fotomodeller under inspelningen av Högskolans reklamfilm 2018.

Vi vill representera den mångfald som finns på Högskolan i Halmstad och söker nu efter olika personer med olika bakgrund och utseende för detta. Är du intresserad fyller du i formuläret nedan så återkommer vi till dig efter vår urvalsomgång. Sista dag att anmäla intresse är den 31 januari.

Fakta om foto- och filmtillfället

Foto: du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som modell. Det viktiga är att du tycker att det är kul att stå framför kameran. Bilderna kommer bland annat att användas vis utomhusannonsering och annonser på internet.

Film: vi söker dig som är bekväm framför kameran och du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som statist. Som statist har du inga repliker att säga eller något annat att öva in inför filminspelningen. Filmen kommer bland annat visas som bioreklam och i annonsering på webben.

Intresseanmälan

Jag kan delta vid följande fototillfällen:
Jag kan delta vid följande fototillfällen:


Jag kan delta på följande filmtillfällen
Jag kan delta på följande filmtillfällen

uppdaterad

2020-01-16

Kontakt

Dela