HDC gästar AI-podden och Hälso- och sjukvårdspodden

Farzaneh Kobra Etminani, Erik Brandt och Louise Wandel har nyligen blivit intervjuade i två olika poddar. Farzaneh och Erik i AI-podden och Louise i Hälso- och sjukvårdspodden. Lyssna på spännande samtal!

Lyssna på avsnitten

Om AI-podden

Så här skiver AI-podden på sin webbplats:

"AI-podden är Sveriges populäraste teknikpodd och en samlingsplats som belyser utvecklingen ut i samhället med gäster från samhällets alla håll. Podden är av en populärvetenskaplig karaktär vars mål är att sprida kunskap om AI men även öka intresset och väcka nyfikenheten i samhället. AI-podden är oberoende och eftersträvar att hålla alla diskussioner och samtalsämnen till fakta. Värd för podden är AI-forskaren Ather Gattami, VD för Bitynamics och forskningschef på AI Sweden".

AI-podden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Hälso- och sjukvårdspodden

Så här skiver Hälso- och sjukvårdspodden på sin webbplats:

"En podcast om livet, hälsan och politiken av tankesmedjan Forum för Health Policy. I den här podden möts frågor om hur vi kan få bättre hälsa med frågor om vilken politik som krävs. Det kommer bli samtal om personcentrering, ledarskap, digitalisering, organisation, politik och mycket mer. Med patientens behov i fokus och ett starkt internationellt perspektiv vill Forum för Health Policy genom podden stärka analysen av hälsopolitiken i Sverige och bidra till nya tankar och bistå beslutsfattare och politiker med kunskap och möjliga policy- och handlingsalternativ".

Hälso- och sjukvårdspodden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto av en kvinna som håller i en bok och tittar i kameran.

Farzaneh (Kobra) Etminani, universitetslektor i maskininlärning och forskningsledare vid HDC, gästar AI-podden.

Publicerad

Uppdaterad


KONTAKT

Dela