Sök Stäng

Ansökan till Sparbankstiftelsen Kronans stipendium

På den här sidan kan du ansöka om att få tilldelas Sparbankstiftelsen Kronans stipendium för framstående examensarbeten. Här hittar du också information som är viktig att känna till i samband med din ansökan.

Sparbankstiftelsen Kronans stipendium kan sökas av studenter på Högskolan som har skrivit en uppsats på kandidat-, magister- eller masternivå på minst 15 hp under det gångna läsåret. Ansökningsperioden är öppen mellan den 11 maj och den 11 augusti.

Information att känna till

Vänligen läs igenom nedan information innan du skickar in din ansökan:

  • Enligt Sparbankstiftelsen Kronans kriterier ska ett examensarbete visa prov på hög kreativitet, ny teknik, praktiskt leverans, teknisk nytta, affärspotential, nyföretagande eller stor samhällsnytta inom välfärd, hälsovård och offentlig sektor för att kunna tilldelas stipendiet. Det ska också finnas originalitet i idén eller i arbetet.
  • Till din ansökan ska du bifoga ditt färdiga examensarbete samt ett kort utlåtande från examinator om arbetet.
  • Du kan ansöka om stipendiet även innan examensarbetet har blivit publicerat i Diva, men arbetet måste vara godkänt och publicerat i Diva när ansökningsperioden stänger.

Ansök om stipendiet här

Om ni är flera studenter som har skrivit examensarbetet tillsammans räcker det med att en av er ansöker om stipendiet via formuläret nedan. Den som skickar in formuläret blir då kontaktperson för samtliga studenters gemensamma ansökan. Ansök nedan senast den 11 augusti.

Efter din ansökan får du ett bekräftelsemejl. Var därför noga med att ange en aktuell mejladress.

Vilken typ av examensarbete har du/ni skrivit? * (obligatorisk)
Vilken typ av examensarbete har du/ni skrivit?


ExaminatorHandledareSamarbetspartnerUtlåtandet kan innehålla en kommentar om hur ni har utfört arbetet, om samhällsnyttan i projektet eller om något annat som examinatorn har noterat i examensarbetet. Anknyt också med fördel till Sparbankstiftelsen Kronans kriterier.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt