Sök

Parkering på campus

Parkeringsplatserna runt om på campus förvaltas av olika entreprenörer. Följande gäller för parkering på de olika områdena.

Karta som visar var de olika parkeringsplatserna på campus finns och vilka aktörer som ansvarar för vilka parkeringsplatser. Illustration.

Intea (blått på kartan)

Det finns fem olika parkeringszoner för Inteas parkeringar på campus (zonerna 61830, 61831, 61832, 61833 och 61834). Var noga med att ange rätt parkeringszon vid köp av biljett. Ange den kod som står på skylten där du parkerar. Tjänsterna som används för biljettköp är Easy Park och Parkster. Notera att priser kan skilja sig åt mellan olika parkeringsappar.

Parkeringsplatser som är reserverade för personer med rörelsehinder på Intea-zoner är avgiftsfria, men kräver ett parkeringstillstånd för rörelsehindrad.

Halmstads kommun (gult på kartan)

Om du parkerar på kommunens mark bakom Maxi, utmed Kristian IV:s väg, på Spetsvinkelsgatan eller Linjegatan kan du betala med parkeringstjänsterna Easy Park (områdeskod 35003), Smartpark (områdeskod 35003), SMS-parkering (områdeskod 35003) eller Parkster (områdeskod 35003).

HFAB (orangea på kartan)

Om du parkerar på HFAB:s parkeringar kan du betala för parkering per timma eller köpa en månadsbiljett med parkeringstjänsterna Easy Park eller Parkster.

HFAB har två olika parkeringszoner på campus: 62237 och 62238.

Newsec (grått på kartan)

Om du parkerar på Newsecs parkeringar kan du betala med parkeringstjänsterna Easy Park (områdeskod 11043), Smartpark (områdeskod 11043).

Ica Maxi (rött på kartan)

Ica Maxi har enbart kund- och personalparkeringar – det är inte möjligt att köpa parkeringsbiljett där.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt