Sök

Kontakta och besök oss

Här hittar du kontaktuppgifter och betalningsinformation för Högskolan i Halmstad samt information om hur du hittar hit.

Hitta till Högskolan i Halmstad

Att cykla eller åka buss/bil mellan centrum och Högskolan tar bara några minuter, det är cirka två kilometer. Du följer lättast Laholmsvägen raka vägen till Högskolan.

Med bil

Om du kommer på E 6 från Malmö eller Göteborg tar du södra avfarten och kör sedan mot centrum. Efter någon kilometer ser du på vänster sida ett höghus i glas. I korsningen vid höghuset svänger du vänster.

Även om du kommer från öster, till exempel från Växjö eller Jönköping, är det lättast om du kör ut på E 6 och tar södra avfarten och sedan kör mot centrum.

Parkering

Det finns flera parkeringar inom området. Ett parkeringshus, P-hus Högskolan, finns bredvid hus I och Q. Parkeringsmöjligheter finns bakom hus N och T samt på Nitaregatan. Gratis parkeringsplatser finns på Knäredsgatan för den som vill promenera. Gångväg finns mellan husen så att man kommer till Pilefeltsgatan.

Med flyg

Halmstads flygplats är en av Sveriges mest centrala flygplatser. Från flygplatsen tar du dig till centrum med buss, cykel eller taxi. Färd med bil tar cirka 10 minuter från city. Lokalbuss linje 40 stannar precis utanför terminalentrén.

Halmstads flygplats Länk till annan webbplats.

Med tåg

Med tåg tar du dig till centrala Halmstad och från stationen är det gångavstånd till centrum. Till Högskolan tar det cirka 15 minuter att gå. Det går även bussar från tågstationen till de flesta delarna av Halmstad. För information om tågtidtabeller, se respektive tågbolag.

Öresundståg Länk till annan webbplats.

SJ Länk till annan webbplats.

Krösatågen Länk till annan webbplats.

Med buss

Till Halmstad går både läns- och expressbussar. Att ta sig mellan Högskolan och centrum tar cirka fem minuter med cykel och en kvart att gå. De flesta väljer att cykla dit de ska men annars kan man välja att åka buss. Busstidtabell för lokala och regionala bussar får du från Hallandstrafiken.

Hallandstrafiken Länk till annan webbplats.

Fakturauppgifter

Alla leverantörer till Högskolan i Halmstad måste skicka elektroniska fakturor (e-fakturor).

E-fakturor

Observera att pdf-fakturor och inskannade pappersfakturor inte är godkända format.

Högskolan tar emot e-fakturor i formatet PEPPOL BIS Billing 3. Ange då ett partsid:

  • PEPPOL-id: 0007:2021003203

Elektroniska fakturor på Högskolan i Halmstad Pdf, 90.1 kB, öppnas i nytt fönster.

E-faktura via fakturaportal för dig som inte har möjlighet att skicka e-faktura

Om du som leverantör till oss inte har möjlighet att skicka e-faktura erbjuder vi dig att kostnadsfritt använda vår fakturaportal, vilken tillhandahålls av vår partner OpusCapita. Leverantörer som tidigare har fakturerat via fakturaportalen.se kan fortsätta att göra detta.

Fakturaportal OpusCapita Länk till annan webbplats.

Fakturareferens

En personlig referenskod bestående av 4-6 bokstäver ska alltid anges av beställaren och denna måste framgå på fakturan utan mellanslag eller andra tecken på fakturan i fältet ”Er referens”.

GLN-nummer

7300009079001

Organisationsnummer

202100-3203

VAT-nummer

SE202100320301

Betalningsvillkor

Högskolan betalar fakturor på 30 dagar netto. Fakturaavgifter eller liknande avgifter accepteras inte.

Bankuppgifter

Danske Bank Sverige
Box 7523
SE-103 92 STOCKHOLM

Bankgiro: 5328-2414

IBAN-nr: SE4612000000012810112657

SWIFT-adress: DABASESX

Adress

Högskolan i Halmstad
Box 823
301 18 HALMSTAD

Kontakta oss

Via e-post helpdesk.ekonomi@hh.se

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt