Kontakta och besök oss

Här hittar du kontaktuppgifter och betalningsinformation för Högskolan i Halmstad samt information om hur du hittar hit.

Kontakt

Högskolan i Halmstad
Box 823
301 18 HALMSTAD
Tfn vx. 035-16 71 00

Öppettider:

Måndag–fredag kl. 8–16

Studentärenden e-postadress

servicecenter@hh.se

Generell e-postadress

registrator@hh.se

Tänk på att Högskolan i Halmstad är en statlig myndighet och att skriftlig kommunikation med oss därför blir en allmän handling och kan komma att diarieföras. Alla uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Behandling av personuppgifter

Godsmottagningsadress

Spetsvinkelgatan 29
302 50 HALMSTAD

Campus Varberg

Högskolan i Halmstad
Akademin för hälsa och välfärd
432 80 VARBERG
Tfn vx 035-16 71 00
(all telefoni via Halmstad)

Besök

Besöksadress

Kristian IV:s väg 3

Servicecenter

Öppettider: Måndag–fredag kl. 8–16

Du kan nå oss genom att ringa växel 035-16 71 00 eller mejla servicecenter@hh.se.

Ändrade öppettider

Fredag den 17 september kl. 12–16

Campuskarta

Du kan hitta mellan olika platser på campus med hjälp av tjänsten MazeMap som innehåller vår campuskarta. MazeMap finns som app till både iPhone- och Androidtelefoner där du kan navigera genom inomhuspositionering. Du kan också få vägvisning både i appen och via webbtjänsten nedan (öppna i nytt fönster för att kunna söka).

Kvinna vid en servicedesk visas två andra personer information på en datorskärm. Foto.

Högskolans Servicecenter kan hjälpa dig att hitta på campus eller svara på frågor om utbildning och antagning. Bild: Anders Andersson

Hitta till Högskolan i Halmstad

Att cykla eller åka buss/bil mellan centrum och Högskolan tar bara några minuter, det är cirka två kilometer. Du följer lättast Laholmsvägen raka vägen till Högskolan.

Med bil

Om du kommer på E 6 från Malmö eller Göteborg tar du södra avfarten och kör sedan mot centrum. Efter någon kilometer ser du på vänster sida ett höghus i glas. I korsningen vid höghuset svänger du vänster.

Även om du kommer från öster, till exempel från Växjö eller Jönköping, är det lättast om du kör ut på E 6 och tar södra avfarten och sedan kör mot centrum.

Parkering

Det finns flera parkeringar inom området. Ett parkeringshus, P-hus Högskolan, finns bredvid hus I och Q. Parkeringsmöjligheter finns bakom hus N och T samt på Nitaregatan. Gratis parkeringsplatser finns på Knäredsgatan för de som vill promenera. Gångväg finns mellan husen så man kommer till Pilefeltsgatan.

Med flyg

Halmstads flygplats är en av Sveriges mest centrala flygplatser. Från flygplatsen tar du dig till centrum med buss, cykel eller taxi. Färd med bil tar cirka 10 minuter från city. Lokalbuss linje 40 stannar precis utanför terminalentrén.

Halmstads flygplats Länk till annan webbplats.

Med tåg

Med tåg tar du dig till centrala Halmstad och från stationen är det gångavstånd till centrum. Till Högskolan tar det cirka 15 minuter att gå. Det går även bussar från tågstationen till de flesta delarna av Halmstad. För information om tågtidtabeller, se respektive tågbolag.

Öresundståg Länk till annan webbplats.

SJ Länk till annan webbplats.

Krösatågen Länk till annan webbplats.

Med buss

Till Halmstad går både läns- och expressbussar. Att ta sig mellan Högskolan och centrum tar cirka fem minuter med cykel och en kvart att gå. De flesta väljer att cykla dit de ska men annars kan man välja att åka buss. Busstidtabell för lokala och regionala bussar får du från Hallandstrafiken.

Hallandstrafiken Länk till annan webbplats.

Fakturauppgifter

Alla leverantörer till Högskolan i Halmstad måste skicka elektroniska fakturor. Observera att PDF-fakturor och inskannade pappersfakturor inte är godkända format.

Elektroniska fakturor

Vi tar emot elektroniska fakturor i formatet PEPPOL BIS Billing 3. Ange då ett partsid:

  • PEPPOL-id: 0007:2021003203

Elektroniska fakturor på Högskolan i Halmstad Pdf, 87.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Fakturareferens

En personlig referenskod bestående av 4-6 bokstäver ska alltid anges av beställaren och denna måste framgå på fakturan utan mellanslag eller andra tecken på fakturan i fältet ”Er referens”.

Organisationsnummer

202100-3203

VAT-nummer

SE202100320301

Betalningsvillkor

Högskolan betalar fakturor på 30 dagar netto. Fakturaavgifter eller liknande avgifter accepteras inte.

Bankuppgifter

Danske Bank Sverige
Box 7523
SE-103 92 STOCKHOLM

Bankgiro: 5328-2414

IBAN-nr: SE4612000000012810112657

SWIFT-adress: DABASESX

Adress

Högskolan i Halmstad
Box 823
301 18 HALMSTAD

Kontakta oss

Via e-post helpdesk.ekonomi@hh.se

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt