Sök

Press och media

Här samlas nyheter, pressmeddelanden och nedladdningsbara pressbilder. Dessutom hittar du filmade inslag från och om Högskolan i Halmstad, presskontakter och Högskolans logotyp för nedladdning.

Presskontakter

En man blir intervjuad av en man med mikrofon och hörlurar, en kvinna iakttar. Foto.

Logotyp och grafisk manual

Högskolans logotyp bygger på bokstäverna HH och speglar Högskolans profil som ett ungt, öppet, gränsöverskridande och innovationsdrivande lärosäte.

Logotypen är en symbol som bidrar till att omgivningen känner igen Högskolan i Halmstad. Därför är det viktigt att den används i enlighet med riktlinjerna i Högskolans grafiska profil. Logotypen används när Högskolan är avsändare, och gäller för all verksamhet och alla enheter som finns inom Högskolan i Halmstad, liksom när Högskolan är samarbetspartner eller medarrangör. Studenter har rätt att använda logotypen på godkända examensarbeten och uppsatser på kandidat- och magisternivån.

Det är symbolen HH, uppbyggd av trianglar, och textraden ”Högskolan i Halmstad” som tillsammans utgör Högskolans logotyp. Logotypen är skyddad och registrerad som varumärke. Den får inte förändras eller manipuleras. Text och symbol får till exempel inte separeras.

Högskolans logotyp antogs 2013, i samband med lärosätets 30-årsjubileum.

För frågor om logotypen och hur den kan och får användas, kontakta kommunikationsfunktionen. Mer information om vår logotyp och hur den ska användas finns i vår grafiska manual.

Högskolans grafiska manual Pdf, 7 MB, öppnas i nytt fönster.

Logotyper för nedladdning

Logos for download

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt